Aan te leggen toilet

  • Gerbie

    Hallo,

    We hebben onlangs een mooi huis in Kemse gekocht echter zonder WC en badkamer. Wie heeft er ervaring met het aanleggen van een beerput en het aansluiten van de nieuwe badkamer? Groetjes, Gerbie en Jessica

  • Stanley

    Standaard werk zie onder

    Septictank vanaf 300.000 forint, complete badkamer 15m2 vanaf ongeveer 600.000 forint, inclusief tegel en leidng werk. Het kan natuurlijk duurder worden als je dure spulletjes wil.

  • Gerard van Dam

    Hoi,

    dat heb ik onlangs ook laten doen. De septictank was minder dan duizend Euro, 10 m3. Daarbij kwam apart het pijpenwerk naar de badkamer en toilet.

    De badkamer met toilet en douche (cabine) is bij mij 3 x4 en ik was met alles erop en er in 3000 Euro kwijt maar mijn keuze van tegels em de cabine etc was niet het standaard materiaal maar gekocht bij de Brico in Szekszard. (Gaaauuuwe kraane.)

    Wil je het adres, mail me dan.

    Gerard van Dam.

  • Jason

    Als ervaringsdeskundige wil ik jullie graag wijzen op de geweldige service van https://xlsanitair.nl/. Afgelopen zomer hebben wij namelijk een toilet laten aanleggen in ons vakantiehuisje in Hongarije. Via de website van XLSanitair hebben we alles kunnen bestellen wat we nodig hadden, van kranen tot toiletpot en tegels. Alles werd snel geleverd en de kwaliteit was top!

    Bovendien is er bij XLSanitair een ruime keuze aan sanitairmerken en -producten, zodat je altijd vindt wat je zoekt. Of het nu gaat om het renoveren van de badkamer of het aanleggen van een nieuwe toilet, ze hebben alles wat je nodig hebt.

    Kortom, voor al je sanitairwensen raad ik XLSanitair ten zeerste aan. Bekijk hun assortiment op https://xlsanitair.nl/ en laat je inspireren!

    Met vriendelijke groet,

    Jason